Overslaan en naar de inhoud gaan

Klachten

Als je als consument niet tevreden bent over een behandeling aan jouw voeten, of over de manier waarop je bent geholpen, dan is de eerste stap natuurlijk om dit direct te bespreken met je pedicure. Zij neemt de klacht serieus en probeert het op te lossen.

Als je er niet samen uit komt, dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Daarnaast is het goed om te weten dat jouw pedicure* door haar ProVoet lidmaatschap automatisch is aangesloten bij de Geschillencommissie. Hiermee biedt zij jou als klant een eerlijke en eenvoudige procedure, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.

Klachtenfunctionaris
Er is een klachtenfunctionaris aangewezen binnen ProVoet. Je kunt bij deze persoon terecht, mocht er sprake zijn van klachten over een pedicure. De klachtenfunctionaris past het principe van hoor en wederhoor toe, waardoor veel situaties kunnen worden opgelost. Indien de situatie niet wordt opgelost, kun je contact opnemen met de geschillencommissie.

De klachtenfunctionaris is rechtstreeks te bereiken via klachtenfunctionaris@provoet.nl of 0318-500232 (maandag t/m donderdag 9.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00 uur, vrijdag 9.00 - 12.30).

Voor een goede verwerking van jouw klacht vragen wij je om het klachtenformulier volledig in te vullen en te mailen aan klachtenfunctionaris@provoet.nl

De Geschillencommissie, onafhankelijk, onpartijdig en deskundig
De Geschillencommissie staat garant voor een onpartijdige afhandeling van de geschillen. Ze voldoet aan de daaraan gestelde nationale en internationale standaarden. Elke sector heeft een eigen Geschillencommissie, omdat er specifieke kennis van de sector nodig is voor een goede beoordeling.

Elke geschillencommissie bestaat uit drie leden: een door de Geschillencommissie aangezochte voorzitter (een jurist die ervaring heeft met rechtspraak), daarnaast wordt een lid voorgedragen door jouw brancheorganisatie en een door een consumentenorganisatie. Alle leden worden door het bestuur van de Geschillencommissie benoemd en zijn volstrekt onafhankelijk en onpartijdig.

Bekijk de algemene voorwaarden.

Lid worden van ProVoet?

ProVoet is dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Wij behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast kun je als lid gebruik maken van een uitgebreid pakket van diensten en producten.

Aanmelden